Dogteachers betekent “bandversterkend trainen”

Dogteachers betekent  “bandversterkend trainen”

Bij Dogteachers is de opzet van de lessen sterk individueel, zodat u altijd persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt!

De cursussen worden gegeven volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn en worden toegespitst op elke individuele baas-hond combinatie. U zult merken dat niet iedere combinatie hetzelfde wordt begeleid. Het kan dus zijn dat u op een andere manier instructie krijgt dan een ander cursist.
De doelstelling zal echter wel hetzelfde zijn. Dit komt omdat er niet één combinatie hetzelfde is.
Bij Dogteachers zien we graag vrolijk kwispelende staarten bij de honden en blije baasjes. U zult ervaren dat de hond met veel plezier met u gaat samenwerken. Wanneer u zich inzet gaat het leren in een razend tempo. U leert bij ons om een team te worden met uw hond en leiding te geven, wat resulteert in een gehoorzame hond.
We willen allemaal dat onze hond een fijne kameraad is. Dit bereik je door hem goed op te voeden. Een goede opvoeding bestaat voor het grootse gedeelte uit trainen, zodat de hond eengewaardeerd lid van de gemeenschap wordt en zo min mogelijk overlast veroorzaakt in en om het huis. U krijgt van ons een combinatie van praktijk en theoretische ondergrond die eigenlijk elke hondenbezitter in Nederland zou moeten hebben. Wij zeggen vaak dat de hond het best wel weet, maar hoe maak je hem dat duidelijk. Die kunst leert u bij ons!
Onze instructeurs hebben door jarenlange ervaring geleerd wat het verschil is tussen theorie en praktijk en wat het verschil maakt tussen het ene ras/kruising en het andere. U krijgt dus maatwerk. Uiteraard zijn de instructeurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met een duidelijke en herkenbare rode draad in het geven van de cursus. Ook wij gaan nog regelmatig op cursus om onze kennis up-to-date te houden.
Belangrijk is ook thuis de oefeningen die u leert te blijven herhalen. Want één les in de week is lang niet voldoende om alles te leren. Meerdere keren korte momenten trainen zorgt ervoor dat de hond ook gemotiveerd blijft.

‘Het resultaat dat je met je hond behaalt zal in hoge mate van jezelf afhangen. Het is de hond die jou zal belonen voor de inspanningen. Je krijgt dubbel en dwars terug wat je er aan energie insteekt.
Ook is het goed zoveel mogelijk over het ras van uw eigen hond te lezen, ieder ras heeft zo zijn kenmerken en beperkingen. Ook informatie over honden in het algemeen is erg belangrijk.

Door onze ervaringen en opleidingen bieden we u altijd de beste kwaliteit voor een goede prijs. Voor ons staat het plezier en de kwaliteit voorop, maar dan wel op een professionele manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.